Protecció avançada per tu i els teus

Particulars

Seguretat personalitzada per la teva llar

Cases

Oferim solucions de seguretat d’alta gamma per cases unifamiliars i habitatges de luxe, adaptant tecnologies militars per fer front a qualsevol amenaça.

El nostre enfocament exclusiu en cases d’alt standing busca neutralitzar qualsevol risc d’intrusió, oferint projectes de seguretat personalitzats amb sistemes de detecció i expulsió integrats. Disposem de serveis de control remot, suport tècnic 24/7, sectorització i protecció addicional per a béns de gran valor. També oferim altres serveis addicionals com rondes de televigilància en remot, doble verificació de senyals, etc.

La millor protecció per al teu pis

Pisos

Vetllem per la seguretat de la teva llar amb sistemes avançats i alarmes de primera qualitat instal·lades pels nostres professionals certificats. A Telecta, oferim solucions personalitzades assegurant una protecció contínua, fiable i fàcil d’utilitzar.

Els nostres sistemes ofereixen detecció d’intrusos, incendis o inundacions, amb funcions anti inhibició i control remot des del teu telèfon. També inclou automatització domòtica i control d’accessos. Amb connexió 24/7 a una central receptora, assegurem una resposta ràpida en cas d’emergència.

Fem de les comunitats, espais segurs

Comunitats de veïns

Telecta presenta una solució de seguretat personalitzada per a Comunitats de Veïns, abordant àrees de risc com portes, zones comunes, garatges i trasters. Analitzem i protegim la finca contra intrusions i robatoris amb solucions adaptades. El nostre enfocament inclou videovigilància, il·luminació per detecció de presència i sistemes de comunicació i ajuda. A més, proporcionem serveis addicionals com vigilància presencial.

El nostre equip de suport tècnic està disponible les 24/7 per oferir assistència immediata.

Descobreix solucions avançades pel sector nàutic

Nàutics

A Telecta estem especialitzats en la instal·lació de sistemes de seguretat per a embarcacions. Els nostres serveis inclouen sistemes de detecció i expulsió, anti-intrusió, videovigilància amb càmeres especialitzades, avançats sistemes de control d’accés mitjançant el reconeixement facial.

Amb un enfocament en la personalització, proporcionem una seguretat completa i eficient per a les necessitats específiques de cada client.

Empreses

Indústria

Oficines & Coworking

Hotels

Retail & Restauració