Detectar, vigilar, projectar i controlar

Empreses

Protecció avançada per a l’empresa

Indústria

Oferim solucions tecnològiques avançades, físiques i de ciberseguretat per abordar les deficiències en les instal·lacions i sistemes de la indústria.

Ens especialitzem a proporcionar a les indústries sistemes d’alta seguretat, identificant riscos i vulnerabilitats mitjançant un Diagnòstic de Seguretat Industrial (DSI) gratuït per evitar pèrdues econòmiques a causa de problemes com els sobreescalfaments de màquines, robatoris i actes vandàlics.

A més, proporcionem serveis de seguretat. Des de Centres de Recepció d’Alarmes (CRA) i Centres de Control, incloent-hi vigilància remota 24/7 i custòdia de claus. Oferim serveis especialitzats per prevenir pèrdues econòmiques i garantir la seguretat.

la teva opció premium en seguretat

Oficines & Coworking

Oferim solucions integrals de seguretat per a oficines modernes, proporcionant control absolut amb videovigilància, alarma cablejada, controls d’accés i càmeres intel·ligents adaptades a les teves necessitats.

Destaquem per la nostra alarma cablejada d’alta seguretat, instal·lada per professionals certificats, garantint màxima protecció sense possibilitat d’inhibicions. El sistema de videovigilància va més enllà de proves legals, oferint beneficis com el recompte de personal, control d’accés remot i vigilància efectiva.

Pel que fa al control d’accés, implementem tecnologies avançades assegurant un accés segur. També proporcionem solucions per al control detallat d’accés de vehicles, amb registres d’horaris.

Confia en nosaltres per protegir la teva oficina amb tecnologia de primera. Sol·licita informació sense compromís! Estem compromesos a proporcionar-te la tranquil·litat i seguretat que el teu entorn laboral es mereix.

Protecció avançada per al sector hoteler

Hotels

Protegim el teu hotel amb tecnologia avançada: alarma cablejada d’alta seguretat, sensors amb càmera, perimetrals per a espais oberts, sistema anti-tall d’alimentació, videovigilància, videoanàlisi, sirena independent, control via web/app i connexió a la CRA.

Genera un entorn de treball segur per als teus clients i empleats.

Seguretat innovadora i efectiva

Retail & Restauració

Assegurem la protecció del teu comerç i minimitzem els robatoris amb el nostre sistema avançat de videovigilància. Actuem de manera immediata i comptem amb proves legals sòlides. Creem un entorn laboral segur, assegurant tranquil·litat als clients i empleats.

Les nostres solucions inclouen una alarma cablejada d’alta seguretat, sensors amb càmera, dispositius perimetrals, sistema anti-tall d’alimentació, videovigilància, anàlisi de vídeo, sirena

Particulars

Cases

Pisos

Comunitat de Veïns

Nàutic